Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka co myślicie o BioZedzie da rade coś ugrać na rankedach nim czy raczej pozostać przy Xertexie ?

Dobre robi combo tylko boje się że trafie na tanky team i dupa zrobie?

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

Polecam, po 6 może skończyć żywot wielu carrych :)

Ale tak ogólnie da rade coś na tym skrypcie ugrać na platynie/goldzie wysokiej? Tak jak np Xerath MehAio?

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

Imo średni. Combo robi dość szybko, ale i tak musisz sam ogarniać skakanie cieniami, bo w skrypcie słabo to wygląda. Xerathem więcej na pewno ugrasz, a z assassinów na skrypcie polecam bardziej Talona, dobra synergia ze skryptem, po 6 pewny kill. Combo robi bardzo szybko i rzadko missuje W.

Opublikowano

Rito chce go trochę zbuffować, więc poczekałbym na twoi miejscu. Grałem biozedem i uważam, że do tej postaci skrypt ta dużo ne daje :(.

3 razy d1 98 pkt eune bez bola :D

Opublikowano

Imo średni. Combo robi dość szybko, ale i tak musisz sam ogarniać skakanie cieniami, bo w skrypcie słabo to wygląda. Xerathem więcej na pewno ugrasz, a z assassinów na skrypcie polecam bardziej Talona, dobra synergia ze skryptem, po 6 pewny kill. Combo robi bardzo szybko i rzadko missuje W.

Mógłbyś podać linka?

Wiem że Xerath jest dobry na skrypcie ale nudzą mnie po prostu takie postacie.

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

Mógłbyś podać linka?

Wiem że Xerath jest dobry na skrypcie ale nudzą mnie po prostu takie postacie.

http://botoflegends.com/forum/topic/17835-script-talon-tail-of-the-dragon-vprediction/?hl=talon

Jak chcesz jeszcze farmienie to odpal osobno SOW albo SxOrbwalk. Pakiety miej odpalone oczywiście i jak chcesz to możesz zmienić recast R z 1.5s na 0.5/1s, żeby mieć pewność, że przeciwnik nie wyflashuje ci zanim R wróci.

Jest jeszcze ten http://botoflegends.com/forum/topic/23303-sbtw-fiery-talon-re-release/ Ma od razu SOW, ale nie testowałem.

Opublikowano

http://botoflegends.com/forum/topic/17835-script-talon-tail-of-the-dragon-vprediction/?hl=talon

Jak chcesz jeszcze farmienie to odpal osobno SOW albo SxOrbwalk. Pakiety miej odpalone oczywiście i jak chcesz to możesz zmienić recast R z 1.5s na 0.5/1s, żeby mieć pewność, że przeciwnik nie wyflashuje ci zanim R wróci.

Jest jeszcze ten http://botoflegends.com/forum/topic/23303-sbtw-fiery-talon-re-release/ Ma od razu SOW, ale nie testowałem.

Ok dzięki wielkie czyli lepiej grać talonem na tych rankach mam nadzieje że coś nim ugram :D

Można zamknąć

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

Ok dzięki wielkie czyli lepiej grać talonem na tych rankach mam nadzieje że coś nim ugram :D

Można zamknąć

Talon na solq to lekki opek z top12 win rate (53%), mało popularny, ale to tylko plus, bo dzięki temu wiele ludzi nie umie grać przeciwko niemu. Tym bardziej mocny ze skryptem. Ult ma taki CD, że przeciwnika możesz zabijać od razu po powrocie z bazy, nawet pod turretem jeśli nie ma flasha. Polecam mobility i mocny roam.

Opublikowano

BioZed polecam jak masz dobre brain.lua. W late traci moc, aczkolwiek adc i tak zabijesz jeśli nie ma banshee/qss. Bynajmniej jak grasz zedem to na 3lvl łatwo o first blood. Później snowballujesz grę i kończycie w 25min.

MPC <3

Opublikowano

Talon w platynie jak sobie poradzi? :)

Talon to tak samo jak prawie zed ostatnio miałem 2 razy w enemy talona i jak usiadł na mnie to skurwiel nie odpuścił.

TO CO ZOSTAŁO PACZANE.NIGDY NIE ZOSTANIE ODPACZANE.

Opublikowano

Nie polecam, ja np. gram duo z adc cały czas a on ma taki nawyk że składa praktycznie zawsze qss, jeżeli trafisz na takiego adc to nic nie zrobisz ultem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...